Du er her

Økt besøkstall og fornøyde utstillere

Bygg Reis Deg er over for denne gang, etter fire innholdsrike dager på Norges Varemesse.
Av Redaksjonen
Publisert 23.10.2017 09:33

Her har hele byggenæringen samlet seg rundt tematikken digitalisering, urbanisering og bærekraft.

Høy kvalitet og mye aktivitet

Inspirerende konferanser og seminarer på Det Norske Byggemøte, et glimt inn i fremtiden på Digital Arena, utstillere med stort engasjement og innovative produkter, NM i forskjellige disipliner og kåringer, kronprinsbesøk og interesserte besøkende har sørget for tidenes Bygg Reis Deg, skriver messearrangøren i en pressemelding.

– Vi er storfornøyd med messa i år. Det har vært en økning i besøkstall og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere. Det har vært svært høy kvalitet på utstillingen og det har vært mye aktivitet fra morgen til kveld. Vi ønsker å takke alle som har bidratt til at Bygg Reis Deg har blitt byggenæringens viktigste møteplass, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

564 utstillere

I løpet av de fire messedagene viste 564 utstillere fram produkter og løsninger for byggenæringen. Glava var blant utstillerne, og salgssjef Bjørn Heggen sier i meldingen at det har vært fantastisk å ha stand på messa i år.

– Hvis du vil være en del av norsk byggenæring må du stå for det du gjør og være med i utviklingen. Og det er det Bygg Reis Deg representerer. Det er en grunn for at Glava har vært med i alle år. Her møter vi kunder, kolleger og får innblikk i alt som skjer i byggenæringen. Bygg Reis Deg er Hall of Fame for oss, sier Heggen.

(Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her