Du er her

20 millioner til miljøvennlig transport

Södra investerer 20 millioner svenske kroner i miljøvennlige transportløsninger. Investeringen er et skritt i retning målet om å bli fossilfri innen 2030.
Av Redaksjonen
Publisert 25.03.2019 06:47

– Som en av Sveriges største transportkjøpere har vi et stort ansvar. Vi ønsker å gå foran i veien mot en bærekraftig framtid innen transporten. Med denne satsingen viser vi at vi mener alvor, og vi håper at flere følger etter oss for å få til en endring, sier konsernsjef Lars Idemark i Södra i en pressemelding.

Södra har tidligere investert i biodrivstoff gjennom to forskjellige deleide selskaper; SunPine og Silva Green Fuel, samt i egen produksjon av biometanol.

– Vi jobber i henhold til vårt veikart «Et fossilfritt Södra», der vi gjennom tilbud, etterspørsel og politiske virkemidler arbeider for å gjøre omstillingen til en fossilfri framtid lønnsom. Slik håper vi å være en pioner som andre følger etter, sier Henrik Brodin, som er projektleder i Et fossilfritt Södra.

(Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her