Du er her

Buskerud Spesialinnredning AS får ny eier

Boye Arntzen overdrar Buskerud Spesialinnredning AS til Lars Ulrich Nielson og LUN Furniture AS ved årsskiftet.
Av Redaksjonen
Publisert 24.08.2018 10:09

Buskerud Spesialinnredning er kjent som en betydelig aktør i det norske markedet for spesialtegnet innredning. Boye Arntzen (70) etablerte bedriften i 1979 og har siden da vært eier, og med et kort avbrudd, daglig leder av bedriften, skriver Buskerud SPesialinnredning i en pressemelding.

Boye Arntzen har i noen tid gjerne villet pensjonere seg, og søkte derfor en kjøper som kunne videreføre Buskerud Spesialinnredning på en god måte.

– Med salget til LUN Furniture har dette falt på plass. Lars Ulrich Nielson, som har mer enn 30 års erfaring innenfor spesialinnredning, er en opplagt kandidat til å videreføre bedriften. LUN Furniture AS har i mange år vært en sterk konkurrent om viktige spesialinnredningsoppdrag. Det er ikke mange som har like gode forutsetninger for å sikre bedriften med ca. 20 arbeidsplasser beskjeftigelse i årene som kommer, sier Arntzen i en pressemelding.

Buskerud Spesialinnredning får i 2018 økt omsetning og godt resultat. Bedriften overlates til Lars Ulrich Nielson med et sterkt lag av medarbeidere. Dyktige og erfarne folk; snekkere, montører, produksjons- og prosjektledere, som på alle nivåer har fokus på riktige løsninger og godt samarbeid, heter det i pressemeldingen.

– Jeg ser frem til å overlate eier- og topplederansvaret til Lars fra nyttår, men jeg skal i noen måneder av 2019 bidra til en god overgang til neste epoke i bedriftens historie. Når jeg neste sommer blir heltidspensjonist, vil jeg ha passert 40 år i bedriften, sier Arntzen.

Om sine planer med overtakelsen uttaler Lars Ulrich Nielson:

– Vi gleder oss alle over denne avtale. Hele laget ser frem til fortsatt å levere de beste løsninger til både gamle og nye kunder, samt naturligvis å videreføre samme høye kvalitet, verdier og skikkelighet som bedriften er kjent for.

(Pressemelding)