Du er her

Byggmann fortsetter å utvide

Byggmann har sikret seg ytterligere produksjonskapasitet ved kjøp av MMC sitt bygg i Vigra Næringspark ved Ålesund lufthavn, Vigra.
Av Redaksjonen
Publisert 30.05.2018 10:13

Det nye bygget inneholder 2 produksjonshaller i tillegg til en kontorfløy, og utgjør samlet ca. 2000 m2. Den gunstige beliggenheten i umiddelbar nærhet til Byggmanns eksisterende produksjonslokaler, gjør at produksjon og logistikk styrkes betydelig. I tillegg til selve bygget innbefatter handelen også tomteområde for ytterligere fremtidige utvidelser. Totalt disponerer Byggmann nå ca. 6000 m2 produksjonslokaler og ca. 2000 m2 kontorlokaler, og et totalt tomteområde på ca. 55 mål i Vigra Næringspark.

– Planene for bygget omfatter forlengelse av dagens produksjon og styrking av vår byggevareaktivitet. Dette ser vi på som viktige faktorer for å være konkurransedyktig i et stadig tøffere marked. Vi tror industrialisering av boligbransjen vil tvinge seg frem i tiden som kommer, og da vil både produksjonskapasitet og god logistikk til byggeplassene være avgjørende, sier Are Blindheim, adm. dir. i Byggmann i en pressemelding.

Byggmann er i full gang med å planlegge bruken av det nye bygget som vil bli tatt i bruk så snart selger har flyttet ut av bygget.

– Denne fabrikkinvesteringen er viktig for å møte fremtidig etterspørsel, og styrker vår målsetning om å være en betydelig leverandør til boligmarkedet over hele landet, avslutter Are Blindheim.

Byggmann produserer precut og elementer for både vegger, etasjeskille og tak, i tillegg til modulproduksjon til for blant annet Byggmann sitt konsept for utleieboliger.

(Pressemelding)

Nøkkelord