Du er her

HM Verktøy og Maskin AS søker aktiv medeier

I august er det 28 år siden Hans Martin Fahre stiftet firmaet HM Verktøy og Maskin AS. Nå er han på jakt etter en medeier.
Av Redaksjonen
Publisert 09.05.2018 10:29

– Nå går det så det suser, og dette kommer til å bli et bra år, forteller Hans Martin Fahre.

HM Verktøy og Maskin AS er ute etter en medeier med bransjeerfaring som vil være med på å dele de utfordringer og gleder det er å holde på med salg av maskiner, verktøy og utstyr til tre- og møbelindustrien, skriver HM Verktøy og Maskin i en pressemelding.

Hans Martin Fahre hadde lekt lenge med tanken om å starte for seg selv, og muligheten bød seg da firmaet han jobbet i trappet ned og siden la ned virksomheten.

– Jeg hadde erfaring fra bransjen og er utdannet bedriftsøkonom, tre-tekniker og møbelsnekker, forteller han.

– Det har vært både spennende å utfordrende og ikke minst tidkrevende å bygge opp en bedrift men den gode responsen vi har opplevd fra våre kunder. Bransjen har generelt mye å gjøre og det er mange gode signaler fra markedet. Det er derfor stort potensiale for den som kommer inn nå, sier Fahre.
 
– Et spennende og bredt produktfelt gjør at vi kan levere det meste av det tre- og møbelindustrien trenger for effektiv produksjon av sine tre- og lettmetallprodukter. Vi jobber også med service og konsulentoppdrag og er tett knyttet til solid servicekompetanse både på CNC, elektro og automasjon. Vi er inne i en spennende utvikling med mange nye kunder og en større leveranse-plattform overfor store eksisterende kunder, sier Fahre og legger til at de også er åpne for andre eierkonstellasjoner.

(Pressemelding)

Nøkkelord