Du er her

Inviterer til åpen dag

Lurer du på hvordan det er å være student ved NMBU? 8. mars inviterer Norges miljø- og biovitenskapelige universitet til åpen dag.
Av Redaksjonen
Publisert 28.02.2018 13:00

Torsdag 8. mars 2018 åpner NMBU dørene for alle som vil høre mer om studiene, og som lurer på hvordan det er å være student.

– Vi vil informere om både bachelor- og mastergradstilbudene våre. Du vil få møte studieveiledere og studenter som kan svare deg på dine spørsmål. Benytt sjansen til å spørre om alt du lurer på. Åpen dag arrangeres hovedsaklig for elever i videregående skole, men vi ønsker også velkommen til andre interesserte, skriver NMBU på sine nettsider.

Første del av dagen vil foregå på campus Ås, og siste del av dagen vil foregå på campus Adamstuen.

Det vil bli satt opp buss fra campus Ås til campus Adamstuen kl. 11:45, slik at de som ønsker det kan få besøke begge campuser på samme dag.

For de som kun er interessert i dyrepleier- og veterinærstudier, er det mulig å møte opp direkte på Adamstuen.

(Kilde: NMBU)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Nøkkelord