Du er her

Kritisk lite tømmer i treforedlingsindustrien

Til tross for rekordhøy hogst hittil i år, må nesten alle norske treforedlingsbedrifter vurdere reduksjon i produksjonen.
Av Redaksjonen
Publisert 03.10.2017 11:30

Viken Skog skriver på sine nettsider at de har kontaktet kundene sine i Norge, og at situasjonen er mer eller mindre den samme hos alle; De mangler tømmer på tomt.

Norske Skog Saugbrugs kjører fortsatt for fullt, men har kritisk lave lagre på grunn av økt eksport og lav aktivitet i Trøndelag og nordover. Viken Skog understreker at det er svært viktig å unngå stans i produksjonen; Etterspørselen etter papirkvalitetene deres er god, og en stans på grunn av manglende tømmer vil sende et svært uheldig signal i den kritiske fasen selskapet befinner seg i på eier- og finansieringssiden, skriver Viken Skog.

Les mer om saken på nettsidene til Viken Skog


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Nøkkelord