Du er her

Melby Snekkerverksted vant pris for Årets Trapp 2017

For andre gang har en av trappene til Melby Snekkerverksted blitt kåret til Årets Trapp i Tyskland.
Av Redaksjonen
Publisert 10.11.2017 11:05

Den tyske fagportalen Treppen.de har kåret årets trapp i 14 kategorier, og Melby Snekkerverksted vant i kategorien nostalgi.

Juryen beskriver vinner-trappa til Melby Snekkerverksted slik:

Denne klassiske vindeltrappen forener det beste av nostalgiske arkitekturelementer og klarer å skape en lengsel til fortiden. Takket være godt håndtverk oppfyller ikke trappen bare designkrav, men også funksjonskrav på en god måte.

Rundt en massiv midtsøyle svinger denne trappen fra Melby Snekkerverksted seg elegant oppover. Den ytre vangen, rekkverket og fyllingene er formlimt, og på tross av den nostalgiske stilen tilfredsstiller den matte overflatebehandlingen også den moderne smak. Slik blir denne kirketrappen et bindeledd mellom fortid og nåtid.

Trappens unike design og konstruksjonens suverene utførelse er en mesterprestasjon, og var derfor utslagsgivende for valget. Juryen fremhever det gode håndverket ved bearbeidingen og anerkjenner særlig de flotte formlimte fyllingene.

Vinnerne i de 14 forskjellige kategoriene blir bredt markedsført i Tysklands største fagportal for trapper, samt fagpresse og i sosiale medier.

Les mer her om Årets Trapper 2017


(Foto: Melby Snekkerverksted)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

 

Faktaboks

Melby Snekkerverksted har siden 1986 spesialisert seg på produksjon av trapper og trappeløsninger, som selges til kunder både i Norge og utlandet.

Ute hos kundene tilbyr Melby en helhetlig vurdering av trappeløsninger, og skreddersyr ut i fra individuell tilpasning, form, farge og stil.

Firmaet leverer hovedsakelig til boliger, men det har også blitt en del leveranser til offentlige bygg. Bedriften er opptatt av produktutvikling og godt håndverk, i tillegg til det å ha en moderne maskinpark.

Melby Snekkerverksted holder til i Eide kommune, og er en av kommunens største arbeidsplasser i privat sektor.