Du er her

Nordbohus og Overhalla Hus proff inngår samarbeidsavtale

Skal samarbeide om konseptutvikling og leveranse av byggesett og elementer.
Av Redaksjonen
Publisert 20.02.2019 10:39

Overhalla Hus proff og Nordbohus har inngått en langsiktig samarbeidsavtale i form av en femårs avtale. Avtalen omfatter et samarbeid innen konseptutvikling, samt leveranse av byggesett og elementer, skriver de i en pressemelding.

– Dette er en samarbeidsavtale som vi har jobbet med en god stund og som er helt i tråd med våre strategier, sier daglig leder i Overhalla Hus, Jomar Sagmo. – Vi foretok en stor utbygging og investering i vår elementfabrikk for to år siden, nettopp med tanke på å kunne levere elementer til det markedet vi nå ser vokser i ekspressfart. 

Nordbohus er en av Norges største boligprodusenter og har en god stund vært på utkikk etter en ekstra samarbeidspartner. -For oss er det viktig at vi finner en samarbeidspartner som leverer god kvalitet og som vi kan utvikle gode rasjonelle boligkonsepter sammen med, sier adm. dir i Nordbohus Birger Aspaas.

Samarbeidet skal møte Nordbohus sitt behov for økt elementproduksjon av leilighetsbygg og flermannsboliger. Mange av Nordbohus sine forhandlere har utviklet seg innen eiendomsutvikling i tillegg til den tradisjonelle eneboligbyggingen. Overhalla Hus er en erfaren produsent av elementer i tre til ulike typer bygg.

– Sammen med Overhalla Hus Proff kan vi nå bli enda bedre på å utvikle konsepter som er spesielt tilpasset den industrielle produksjonen og finne felles løsninger for å kunne levere kvalitetsbygg til konkurransedyktige priser, avslutter Birger Aspaas i Nordbohus.

Video fra avtaleinngåelsen:

(Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her