Du er her

Ny sjef på plass i Mjøsen Skog

Steffen Skolseg brenner for norsk landbruk og gleder seg nå til å konsentrere seg om skogen.
Av Redaksjonen
Publisert 12.01.2018 06:02

Steffen Skolseg kommer fra stillingen som administrerende direktør i Strand Unikorn og var styrets førstevalg til tilsvarende stilling i Mjøsen Skog.

Han er utdannet landbruksøkonom, og har fra tidligere erfaring som daglig leder og økonomisk rådgiver ved både Gausdal Regnskapslag og Løten Regnskapskontor. I 1999 begynte han som administrasjonssjef ved daværende Strand Brænderi, og i 2004 ble han administrerende direktør og ledet mange strategiske og strukturelle prosesser i det som etter hvert ble Strand Unikorn.

Gjennom et opphold ved INSEAD i Frankrike i 2013, som er kjent for sine lederutviklingsprogram, skaffet Skolseg seg verdifullt påfyll som leder. Temaet var innovasjon, strategi og ledelse.

– Det ga perspektiver, og vi fikk impulser til å tenke utenfor boksen. Det gleder jeg meg til også å ta i bruk i Mjøsen Skog, sier Skoleg i et intervju på Mjøsen Skog sine nettsider.

Les hele intervjuet her

(mjosen.no)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her