Du er her

Ny styreleder i Kebony

Ingvild Huseby er ny styreleder i norske Kebony.
Av Redaksjonen
Publisert 04.06.2019 13:13


Ingvild Huseby har seksten års erfaring som styremedlem og fire års erfaring som styreleder. (Foto: Kebony)

I løpet av karrieren har Ingvild Huseby drevet fram vekst i en rekke virksomheter innen telekom/IT/IoT (Internet of Things), hvor hun hun har økt driftsresultatene ved å innføre nye forretningsmodeller, skriver Kebony i en pressemelding.

– Jeg blir motivert av Kebonys evne til å skape bærekraftige kvalitetsprodukter uten kompromisser, og av Kebonys markedspotensiale. Jeg ser frem til å samarbeide med teamet om å skape og opprettholde et best mulig miljø for innovasjon, kvalitet og forretningssuksess, sier den nyutnevnte styrelederen.

Huseby har en cand.scient./master i kjernefysikk og kaosteori (Universitetet i Oslo), Master of Management med hovedfag i International Business og Strategy (BI, IMD, Babson, Telenor) samt grader i relasjonspsykologi (Norsk Gestaltinstitutt) og bedriftsøkonomi (NHH).

Optimistisk til Kebonys framtid

Thomas Høegh, fratredende styreleder og Kebony-aksjeeier, sier det er med stolthet og entusiasme han overlater styreledervervet til Ingvild Huseby.

– Etter å ha jobbet med Kebony i 12 år og vært med på reisen fra en beskjeden pilotfabrikk til to store fabrikker med skarp vekst, er den innledende entreprenørfasen nå fullført. Som aksjeeier er jeg veldig optimistisk til Kebonys fremtid, og spesielt med Ingvild og Norman bak roret, sier Høegh.

Norman Willemsen ble nylig utnevnt til ny administrerende direktør i Kebony.

– På vegne av Kebony vil jeg gjerne takke Thomas Høegh for hans verdifulle bidrag som styreleder og hans uovertrufne dedikasjon til dette selskapet. Vi er glade for å ønske Ingvild Huseby velkommen. Hun har omfattende erfaring, og jeg er overbevist om at Kebony vil ha nytte av Ingvilds tidligere erfaring med å lede selskaper i vekst, sier Willemsen.

Salgsvekst på 25 prosent siste år

Ingvild kommer til Kebony på et spennende tidspunkt, skriver Kebony: I fjor ekspanderte Kebony over hele verden, hadde en sterk vekst i alle nøkkelmarkeder og en enestående utvikling i Tyskland, Frankrike, Skandinavia og USA. Selskapet oppnådde sine sterkeste salgstall noensinne med en økning på 25 prosent fra 2017. For å møte den økende etterspørselen og underbygge planene om å øke omsetningen ytterligere, åpnet Kebony sitt andre produksjonsanlegg i Belgia. Dette dobler selskapets årlige produksjonskapasitet til 40 000 m3, og skaper potensiale til å doble produksjonen til rundt 80 000 m3.

(Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Nøkkelord