Du er her

Nyansettelser ved NIBIO

Frans Kockum og Simon Berg skal jobbe ved NIBIOs avdeling for skogteknikk og økonomi.
Av Redaksjonen
Publisert 14.01.2019 10:14

Avdelingen har mange interessante forskningsprosjekter knyttet til presisjonsskogbruk, og de to nyansatte vil bidra ytterligere til dette.

Frans Kockum (34) er ansatt som ny leder for avdeling Skogteknikk og økonomi. Kockum har utdannelse fra Sveriges Landbruksuniversitet (SLU) som Jägmästare innen skogindustriell økonomi. Utdanningen tilsvarer mastergrad i skogfag (forstkandidat) i Norge.

Kockum har de siste seks årene jobbet som controller og forsknings- og utviklingssjef i Virkesmålingen, og har hatt hovedansvaret for gjennomføring og implementering av Foto-web-prosjektet på måleterminalene. Prosjektet har gitt Kockum god erfaring i å jobbe tett med næringsaktører både på kjøper- og selgersiden.

Simon Berg (33) er ansatt i en tre-årig stilling som post-doc ved NIBIOs avdeling for Skogteknikk og økonomi. Simon Berg er utdannet Jegermester (tilsvarer mastergrad i skogfag) fra Universitetet i Umeå og har sin doktorgrad fra Sveriges landbruksuniversitet (SLU). Ved NIBIO skal han arbeide med utnyttelsen av automtisk insamlede data fra skogsmaskiner.


  Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

  Vil du bli bedre kjent med bladet?
  - Last ned bladet elektronisk
  - Eller bestill abonnement

  Her får du et innblikk i hva vi skriver om

  Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her