Du er her

Nye serviceteknikere hos Falkenberg

Karolis Mecius og Sølve Berg er ansatt som nye serviceteknikere i Falkenberg.
Av Redaksjonen
Publisert 19.09.2018 13:26

Karolis er 25 år, og nyutdannet maskiningeniør fra Høgskolen i Østfold. Han er opprinnelig fra Litauen og har allerede fått erfaring fra trevareindustrien da han jobbet i farens trevarefabrikk før han flyttet til Norge, skriver Falkenberg i en pressemelding.

– Karolis er meget teknisk interessert og synes det vi driver er midt i blinken for hva han ønsker å jobbe med. Karolis er en hyggelig og omgjengelig person, og vi håper at han kommer til å trives her i firmaet. Vi trenger unge ingeniører for å møte en krevende teknologisk fremtid. Vi har tro på at Karolis kan gjøre en god jobb for vårt firma og norsk treindustri. Han har gode datakunnskaper og vil først og fremst jobbe sammen med vår CNC serviceingeniør Tjark Busch og våre serviceteknikere, med programvarene bSolid og bCabinet, CNC-styrte maskiner, automatisering etc, heter det i pressemeldingen.

Sølve Berg har yrkesfaglig utdanning som industrimekaniker. Han har lang erfaring innen maskinarbeid og godt kjennskap til deler av treindustrien etter å ha jobbet i Bergene Holm i 10 år.

– Vi har tro på at Sølve kan gjøre en god jobb for vårt firma og norsk treindustri. Sølve vil i først og fremst jobbe sammen med vår servicetekniker Bjørn Rødsten og yte service til kunder innen sagbruk og høvleri.  Det vil hovedsakelig være maskiner fra våre leverandører Weinig, Dimter, Grecon, Raimann, Vollmer og Holtec, heter det i pressemeldingen.

(Pressemelding)

 

Nøkkelord