Du er her

Påmeldingen til Trekonstruksjonsdagen er åpnet

Årets Trekonstruksjonsdag arrangeres 4. september på DOGA i Oslo, og har en sterk representasjon av internasjonalt anerkjente arkitekter og ingeniører.
Av Redaksjonen
Publisert 31.05.2019 07:02

Trekonstruksjonsdagen er en arena for å få med seg det siste fra verden av trearkitektur med både tekniske innovative løsninger, moderne trebruk og prisvinnende arkitektur.

Dette er noen av de som kommer:

Aleph Zero Architects fra Brasil skal presentere Children Village som vant «RIBA International Prize 2018 for the world’s best new building».

Totan Kuzembaev er Russlands fremste tre-arkitekt og presenterer arbeider sammen med samarbeidspartnere i ingeniørfirmaet Idea Statika.

Localarchitecture fra Sveits vant nylig «The 2019 International award for wood architecture» og vil sammen med ingeniøren i Ratio bois Sárl presentere deres innovative konstruksjoner.

Path Architects + Kaiser Group er både arkitekt og entreprenør, og ledende innen bruk av massivtre i fleretasjes bygg i USA. De kommer for å fortelle om sine arbeider; spesielt det 8.etg boligbygget Carbon12 og om det voksende massivtre-markedet i USA.

Det blir også innblikk i europeiske treprosjekter fra Format Engineers (UK), Herman Kaufmann (AUS), GROPUWORK (UK), Mecanoo (NL), m.fl, samt flere nyvinnende treprosjekter fra det amerikanske kontinentet som presenteres av bl.a Undurraga Arquitectos (Chile), Patkau Architects (Canada) og Equilibrium Consulting (Canada).

Arrangementet går i regi av FBA - Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Treteknisk og Forum For Trekonstruksjoner.

Les mer om arrangementet og påmelding her


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om