Du er her

Rekordavtale for Renholmen

Renholmen skal levere virkehåndteringsutstyr til Setras nye justerverk med integrert høvleri i Hasselfors. Maskiner og utstyr for nesten 200 millioner skal kjøpes inn og Renholmen står for den største andelen.
Av Redaksjonen
Publisert 09.07.2018 08:00

Avtalen er den størst ei Renholmens historie og kommer til å effektivisere Setras produksjons merkbart, heter det i en pressemelding.

– Det er tillitsfullt å få levere en helhetsløsning som virkelig er top of the line. Dette er Renholmens i særklasse største avtale gjennom tidene. Den gir oss et bra grunnbelegg de neste årene og mulighet for å vokse enda mer, sier Renholmens markedssjef Bern Ove Andersson, ifølge pressemeldingen.

Setra Hasselfors investerer i en helt ny høykapasitetsfabrikk i form av et justerverk med integrert høvel for konstruksjonsvirke av gran. I den nye fabrikken kommer det årlig til å produseres 300.000 kubikkmeter trevare, der høvlede produkter utgjør om lag to tredeler.

– Det nye justerverkshøvleriet betyr at vi kan effektivisere vår nåværende virksomhet betydelig. Det er en investering helt i tråd med Setras strategi om å øke andelen foredlede produkter for å møte den voksende etterspørselen på det globale markedet, sier Jonas Fintling, plassjef ved Setra Hasselfors, ifølge pressemeldingen.

(Pressemelding)

Nøkkelord