Du er her

Satser stort på granpanel

Den utvendige grankledningen gikk så bra at nå lanserer Bergene Holm også interiørpanel av gran.
Av Redaksjonen
Publisert 30.01.2019 10:13

For et år siden lanserte Bergene Holm «Nord», en utvendig kledning i gran. Det ble en umiddelbar suksess, som førte til et helt nytt produksjonsanlegg. Nå lanserer de «Nord» som interiørpanel, og håper på tilsvarende respons fra markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

– Salget av grankledningen har gått over all forventning, og mange mente det var så tøft at de også ville ha en variant til innvendig panel, sier Tone Bente Bergene Holm, kommunikasjonsdirektør i trelastkonsernet, i meldingen.

Under Maxbos fagmesse Arena på Hellerudsletta i helgen kunne Bergene Holm for første gang vise frem den nye panelkolleksjonen «Nord», denne gangen i tre forskjellige fargenyanser.

Kaster ingenting

– Det er mange som liker kvistbildet i gran. Det ser naturlig ut og vi har lagt på en beskyttelse som gjør at det ikke forandrer seg over tid, forklarer Bergene Holm.

Mens den utvendige grankledningen «Nord» bare kommer med en mørk pigmentering, kommer den nye interiørkolleksjonen i fargene «lysne», «skumre» og «mørkne». Det gir valg fra det helt lyse til det helt mørke. Alle panelene er uten profil, og har en 2 mm lysåpning. Panelet leveres i det Bergene Holm omtaler som en natursortering.

– Det betyr at vi bare sorterer bort det vi må. Det gjør at panelet blir både mer bærekraftig og man samtidig får et mer unikt uttrykk, sier kommunikasjonsdirektøren.

Stor tro på produktet

Salget av den utvendige grankledningen har gått som Bergene Holm har drømt om, og de har til tider ikke klart å levere nok. I høst opprettet de et nytt produksjonsanlegg ved Skarnes-avdelingen i Sør-Odal. Fra 1. april vil de innvendige panelene være tilgjengelig i Maxbo. 

– Vi har stor tro på dette produktet. Spesielt etter responsen «Nord» allerede har fått i sin utvendige versjon, sier Rune Kjølberg, kategorisjef for trelast i Maxbo.
«Nord» er allerede et mulig tilvalg i Maxbos egne hyttekolleksjon.

– Vi synes Bergene Holm har truffet markedet godt med «Nord». Det er nordisk, naturlig og kortreist og har en særegen stil som mange kunder etterspør nå. I tillegg har produktene en fornuftig pris, sier Kjølberg.

(Pressemelding)


  Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

  Vil du bli bedre kjent med bladet?
  - Last ned bladet elektronisk
  - Eller bestill abonnement

  Her får du et innblikk i hva vi skriver om

  Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her