Du er her

Springer-gruppen kjøper FinScan

Springer-gruppen kjøper en majoritetsandel i det finske teknologiselskap FinScan som er spesialister i skannerteknologi i treindustrien.
Av Redaksjonen
Publisert 01.03.2018 14:47

Springer-gruppen, en ledende internasjonal teknologileverandør, har kjøpt en majoritetsandel i finske FinScan, som er spesialister på skannere og programvare for automatisert optimalisering av tømmer i sagbruk. FinScan har installert mer enn 400 skannere i over 20 land over hele verden.

Timo Springer, konsernsjef i Springer-gruppen, er fornøyd med veksten:

– Med flertallet i FinScan utvider vi vår markedsportefølje som en integrert teknologileverandør for treforedlingsindustrien. Fra nå av har vi et omfattende utvalg av optimaliseringssystemer i treforedlingsindustrien til disposisjon, og dermed kan vi utvide vårt teknologiske og innovative lederskap. Vi ser gode muligheter til å vokse og styrke vår posisjon i fremtiden sammen. Vi ser frem til å jobbe sammen, sier Springer.

– Gjennom fusjonen med Springer forventer vi en videre teknologisk utvikling, bekrefter Jyri Smagin, konsernsjef i FinScan Oy.

(Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her