Du er her

Toolmarket kjøper opp slipeverksted

Toolmarket avd. Delta slipeservice har kjøpt opp slipeverkstedet til Luth Gruppen. Dermed får Toolmarket en markedsandel på sliping av kniver i Norge på over 80 prosent.
Av Redaksjonen
Publisert 24.01.2018 09:35

Toolmarket disponerer i dag 11 planslipemaskiner med største lengde på 4,8 meter for sliping av trykkerikniver, finerkniver, iskniver, plateknekker, platesakser med mer, én automatisk perferislipemaskin, fire rundslipemaskiner for sirkelkniver, delekniver for papirbaner og folieskjæretrinser, og om lag 40 slipemaskiner til sagblad, freser, loddeaggregat samt utstyr for å utføre de fleste slipeoppdrag.

– En spesialist som oss er alene om sliping av Rotaschneider og Gammeler segmentkniver for inlineskjæring. Vi har også bygget en spesialmaskin for sliping av taggete kuttekniver. Per i dag er det knapt noen kniv til papir, sagbruk, høvleri, plast, metall og grafaisk industri vi ikke kan slipe, sier Kai Johansen i Toolmarket AS i en pressemelding.

Han sier at Toolmarket etter oppkjøpet av Luth Gruppens slipeverkested vil bestrebe seg på å videreføre den kvalitet og service som deres kunder er vant til.

(Kilde: Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her