Du er her

Treindustrien jubler for at maskinskatten fjernes

– Det er svært gledelig at det er gjennomslag for å fjerne maskinskatten. Dette øker konkurransekraften til norsk treindustri, sier Heidi Finstad, administrerende direktør i Treindustrien.
Av Redaksjonen
Publisert 23.11.2017 06:57

Høyre, Frp, Venstre og KrF har kommet til enighet om Statsbudsjettet og fjerner skatt på maskiner og installasjoner.

– Dette er et viktig gjennomslag for norsk treindustri, sier Heidi Finstad, administrerende direktør i Treindustrien i en pressemelding.

– Vi vil gi honnør til Regjeringen. Dette betyr mye for norsk industri, og ikke minst for arbeidsplasser og verdiskaping i distriktene.

Bedriftene i Treindustrien er avhengige av gode rammebetingelser for å kunne konkurrere i et internasjonalt marked. Når eiendomsskattbyrden nå vil bli betydelig redusert gir det økt konkurransekraft for norsk industri, skriver Treindustrien.

– Det betyr svært mye for mulighetene til å investere i en tid der etterspørselen etter bygg i tre aldri har vært større, sier Finstad.

(Pressemelding)


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her