Du er her

Treteknisk utvider kursvirksomheten

Treteknisk Institutt styrker egen kursvirksomhet for å dekke et økende kunnskapsbehov innen tre, spesielt hos ingeniører, arkitekter og entreprenører.
Av Redaksjonen
Publisert 20.05.2019 06:32

Årsaken til at instituttet tar grep og satser enda mer på egne kurs, skyldes den økende etterspørselen etter mer trekunnskap, som har oppstått i kjølvannet av en intensiv bygging av større konstruksjoner i tre i Norge det siste tiåret, skriver Treteknisk på sine nettsider.   

– Gjennom spørreundersøkelser på ulike konferanser i Norden har vi identifisert hvilke kompetansegap byggenæringen i dag har. Resultatene viser at bedriftene i stadig økende grad etterspør kunnskap innen bygging med tre i større bygg, sier rådgiver og kursansvarlig Stine Lønbro Bertelsen i Treteknisk.

Instituttet ønsker å imøtekomme etterspørselen ved hjelp av et nytt kursprogram innen tre og trekonstruksjoner, som lanseres til høsten. Kurs- og foredragsholdere vil være både aktører i næringen og ansatte hos Treteknisk.

Les mer på nettsidene til Treteknisk.


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her