Du er her

Vi du vite mer om Mjøstårnet?

Den 4. desember lanseres den første av i alt seks filmer om verdens høyeste trehus. Se filmtraileren her.
Av Redaksjonen
Publisert 01.12.2017 10:11

De seks filmene er laget av regissør Jens Haugen i Anti i samarbeid med Moelven, og vil slippes med jevne mellomrom på youtube fram mot ferdigstillelse i desember 2018.

Formålet med filmene er å gi interesserte over hele verden et unikt innblikk i ulike sider ved det å bygge verdens høyeste trehus, skriver Moelven i en pressemelding.

Byggingen av Mjøstårnet startet i høst, og bygget har i skrivende stund reist seg over 30 meter i været. Det skal videre opp over 50 meter til. Den totale høyden på Mjøstårnet blir 81 meter og bygget får hele 18 etasjer. Det er i seg selv fascinerende og gir et grunnlag for gode historier, skriver Moelven.

Se filmtraileren her:

Filmen som slippes den 4. desember omhandler mannen som bygger verdens høyeste trehus; den norske eiendomsinvestoren Arthur Buchardt. Temaer som «tåler et trehus brann», «ingeniørkunst i verdensklasse», «slik monteres verdens høgeste trehus», «er trehus klimavennlig?» og «reisen fra granfrø til verdens høgeste trehus» vil bli belyst gjennom de fem neste filmene.


Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Nøkkelord