Konsernleder Marthe Lie i Are Treindustrier AS
Konsernleder Marthe Lie i Are Treindustrier AS

Are Treindustrier går inn i Treindustrien med hele konsernet

Publisert

Det skriver Treindustrien i en pressemelding.

Are Treindustrier blir med i Treindustrien med hele konsernet, bestående av morselskapet Are Treindustrier og datterselskapene Are Brug, Jatak Kaupanger og Jatak Ringsaker.

Bedriften har lang industriell historie. Opprinnelig var Are-gruppen en betydelig sagbruksaktør, før virksomheten ble solgt til Moelven i 2003. Dette ble starten på dagens Are Treindustrier – som fra å være en ren takstolprodusent har utvidet sortimentet med et stort utvalg av trekonstruksjoner som konstruksjonspakker, hulldekker og elementer. Produksjonen er lokalisert i Askim, Rygge, Bergen, Kaupanger og Ringsaker og bedriften leverer både til lokale byggmestere og store nasjonale entreprenører.

- Are Treindustrier har en klar ambisjon om å være en del av løsningen for en bærekraftig og konkurransedyktig næring i årene som kommer. Som kompetansepartner og produsent ser vi stor verdi i å komme tidlig inn i prosjektene. Slik kan vi tilføre verdi gjennom å bidra til optimale og helhetlige løsninger tilpasset industrielt trebyggeri, sier konsernleder Marthe Lie i Are Treindustrier AS.

- For å heve produktiviteten og kvaliteten i næringen må vi forbedre prosesser gjennom hele verdikjeden og på tvers av selskaper. I et slikt lys ser vi Treindustrien som en meget relevant arena, sier Lie.

Treindustrien har den siste tiden fått flere elementprodusenter på laget og jobber målrettet med industrielt byggeri og utvikling av rammebetingelser for økt konkurransekraft for norsk treindustri.

- Are Treindustrier er en svært spennende aktør innen industrielt byggeri som både har utviklet egen bedrift, og vokst gjennom oppkjøp. Vi ser fram til å samarbeide med Are Treindustrier og jobbe for å utvikle rammebetingelser som legger til rette for videre utvikling, sier administrerende direktør i Treindustrien Heidi Finstad.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS