Illustrasjonsfoto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: colourbox.com

Klart for Trekonstruksjonsdagen

Årets Trekonstruksjonsdag arrangeres 4. september på DOGA i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Trekonstruksjonsdagen er en arena for å få med seg det siste fra verden av trearkitektur med både tekniske innovative løsninger, moderne trebruk og prisvinnende arkitektur.

Årets Trekonstruksjonsdag har en sterk representasjon av internasjonalt anerkjente arkitekter og ingeniører:

Estúdio Gustavo Utrabo (tidligere Aleph Zero Architects) fra Brasil kommer for å presentere bl.a Children Village som vant «RIBA International Prize 2018 for the world’s best new building».

Totan Kuzembaev er Russlands fremste tre-arkitekt og presenterer arbeider sammen med samarbeidspartnere i ingeniørfirmaet Idea Statika.

Localarchitecture fra Sveits vant nylig «The 2019 International award for wood architecture» og vil sammen med ingeniøren i Ratio bois Sárl presentere deres innovative konstruksjoner.

Kaiser + Path er både utvikler, arkitekt og entreprenør, og ledende innen bruk av massivtre i fleretasjes bygg i USA. De kommer for å fortelle om sine arbeider; spesielt det 8 etasjer høye boligbygget Carbon12 og om det voksende massivtre-markedet i USA.

Det blir også innblikk i andre europeiske treprosjekter fra Format Engineers (UK), Herman Kaufmann (AUS), GROPUWORK (UK), Mecanoo (NL), m.fl, samt flere nyvinnende treprosjekter fra det amerikanske kontinentet som presenteres av bl.a Undurraga Arquitectos (Chile) og Patkau Architects (Canada).

Som vanlig vil det være et utstillerområde hvor man kan få med seg det siste innen tre-teknologi og produkter, mulighet til å møte kolleger og samarbeidspartnere innen trebransjen, samt bevertning.

3 september, dagen før dagen, blir det organisert befaring av Valle Wood for de som er påmeldt til befaring på trekonstruksjonsdagene 2019.

Som tidligere blir det også i år et kveldsarrangement dagen i forkant, 3. september 2019.

Påmeldingsfristen er 14. august.

Les mer her

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
Last ned bladet elektronisk

Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om