Innpakkede byggmoduler som skal bli til et fengsel. Foreningen Industrielt trebyggeri har tro på at vi vil få mer av denne typen bygg. (Statsbygg)
Innpakkede byggmoduler som skal bli til et fengsel. Foreningen Industrielt trebyggeri har tro på at vi vil få mer av denne typen bygg. (Statsbygg)

Tror på vekst for industrialisert bygging

Krav til kortere byggetid, økonomi og kvalitet presser på for mer industrialisert produksjon, mener Foreningen Industrielt trebyggeri.

Publisert

Når vi vet at svenskene bygger 80 prosent av sine trebygg som elementer og moduler, og vi her hjemme bare bygger 20 prosent industrielt, ligger det store muligheter i markedet, mener Foreningen Industrielt trebyggeri. Det skriver byggfakta.no.

Foreningen påpeker at elementprisen er en fjerdedel av salgsprisen for en bolig. Ved å benytte nettverket i foreningen vil medlemmene øke andelen fabrikkproduksjon, skape nye anvendelsesmuligheter og ikke minst bli mere konkurransedyktig overfor utenlandske aktører.

Les mer om saken på byggfakta.no

  Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

  Vil du bli bedre kjent med bladet?
  - Last ned bladet elektronisk
  - Eller bestill abonnement

  Her får du et innblikk i hva vi skriver om

  Foreningen Industrielt trebyggeri ble stiftet i 2016 og har med seg 21 av de viktigste element- og modulprodusentene som medlemmer. Til sammen har de 1.800 ansatte og en omsetning på 5 milliarder kroner.

  Powered by Labrador CMS