Brannveilederne er utarbeidet av TreFokus i samarbeid med Treindustriens brannfaglige utvalg og Treteknisk. (Foto: TreFokus)
Brannveilederne er utarbeidet av TreFokus i samarbeid med Treindustriens brannfaglige utvalg og Treteknisk. (Foto: TreFokus)

Nye brannveiledere fra TreFokus

TreFokus har lansert nye veiledere som gjør det enklere å sjekke at man har riktig dokumentasjon når man skal benytte brannmalt eller brannimpregnert kledning.

Publisert Sist oppdatert

Når man velger brannbehandlet kledning i et bygg er det viktig at produktet er testet, sertifisert og godkjent. I tillegg må det være egnet til den bruken det er tiltenkt - og testet og godkjent for dette.

De nye brannveilederne skal bidra til å hjelpe kundene med å gjøre gode og trygge valg og til å finne de løsningene som passer best.

Veilederne kan man få tilsendt ved å kontakte TreFokus eller via nettsidene trefokus.no

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om