Kenneth Langsethagen overtar formelt som daglig leder i SB Skog 1. september 2016. Han er 42 år og kommer opprinnelig fra Lillehammer. Han er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås med en Master i treteknologi. (Foto: SB Skog)

Ny daglig leder i SB Skog

Kenneth Langsethagen tiltrer 1. september som ny daglig leder i en av Elverums store skogselskaper, SB Skog AS, som er en del av Viken Skog-konsernet.

Publisert

Kenneth Langsethagen er i dag avdelingsleder i SB Skog, med ansvar for selskapets landsdekkende linjeryddingsvirksomhet, en posisjon han har hatt siden 2004.

Avtroppende daglig leder Frode Hjorth

Blir godt mottatt

Langsethagen overtar etter Frode Hjorth, som begynner som daglig leder for Det norske Skogfrøverk på Hamar.

Jeg synes det er ekstra hyggelig at styret i SB Skog velger å rekruttere ny daglig leder fra våre egne rekker. Kenneth er godt kjent med selskapet og oppgavene, og vet hva han går til. Jeg er sikker på at dette vil bli godt mottatt blant de ansatte, sier avtroppende daglig leder Frode Hjorth i en melding fra selskapet.

Har spennende tider i møte

Den nyansatte daglige lederen mener SB Skog er en viktig utfordrer i dagens tømmermarked.

SB Skog har vært gjennom mange endringer de siste årene med flere eierskifter, men vi har nå fått en solid eier i Viken Skog som ønsker å satse og utvikle selskapet videre, sier Kenneth Langsethagen.

Han mener norsk skogbruk går spennende tider i møte, og sier at SB Skog vil være med å prege utviklingen.

Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å videreføre SB Skog som en viktig utfordrer i tømmermarkedet i Norge. Jeg har lært mye av Frode Hjorth de 12 årene vi har jobbet sammen, jeg kjenner både selskapet og våre ansatte godt så jeg mener jeg skal være godt rustet til å ta over stafettpinnen, sier Langsethagen.

Enstemmig styreinnstilling

Styreleder i SB Skog, Olav Breivik er meget godt fornøyd med innstillingen av daglig leder i SB Skog.

Styret var enstemmig om innstillingen av Kenneth Langsethagen, og vi er sikre på at vi har fått på plass en dyktig leder som kjenner SB Skogs kultur og strategi godt og kommer til å utvikle selskapet stødig fremover, sier Breivik.

(SB Skog)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

SB Skog er en betydelig aktør både lokalt og nasjonalt, med en omsetning på 500 millioner kroner og en tømmeromsetning på rundt 900.000 kubikkmeter i året.   Selskapet har i dag ca. 50 fast helårsansatte.  I sommersesongen er antall ansatte det tredoble.  Hovedkontoret ligger på Elverum.

Kenneth Langsethagen overtar formelt som daglig leder i SB Skog 1. september 2016.  Han er 42 år og kommer opprinnelig fra Lillehammer.  Han er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås med en Master i treteknologi.  Av tidligere yrkeserfaring har han vært konsulent i Silvinova AS, Salgssjef i Holz100 Norge AS og prosjektleder i Massivtre AS. Langsethagen har vært daglig leder i SB SKOGs datterselskap Sikker Skogrydding AS siden 2014.

(SB Skog)

Powered by Labrador CMS