Det er økt vekst i Trysil-regionen, og derfor vil Ole Peter Tangnæs ha hovedbasen sin der.
Det er økt vekst i Trysil-regionen, og derfor vil Ole Peter Tangnæs ha hovedbasen sin der.

Ny daglig leder på Vyrk

Ole Peter Tangnæs er ny daglig leder på Vyrk sin avdeling Valdres og Trysil.

Publisert

Tangnæs har mange års ledererfaring etter å ha jobbet med hytteutbyggingen i Trysilfjell Arena for Trysilfjell Hytter de siste 6 årene. Han har også tidligere erfaring fra konsulent- og entreprenørbransjen fra Oslo til Kirkenes, og har fagbrev som tømrer med 5 års erfaring i tillegg til ingeniørutdanningen.

- Jeg ser fram mot å ta fatt på en ny utfordring, og ser gode vekstmuligheter for bedriften. Jeg gleder meg også til å bli kjent med alle hos Vyrk, og at vi sammen skal finne de gode måtene å jobbe på i et marked med stort potensiale, sier Tangnæs i en pressemelding.

Steinar Lyseng, avtroppende daglig leder, går over i en ny stilling som salgsansvarlig i Vyrk.

«Vyrk er stolt av å få Ole Peter med på laget. Trysil har det største vekstpotensialet, og det er derfor viktig for oss å få inn en leder med god erfaring til å drifte den produksjonen», skriver selskapet i meldingen.

Vyrk, som leverer ferdigbehandlede gulv, vegger og tak, samt finérte plater og spile-elementer merker etterspørselen etter norskproduserte og overflatebehandlede produkter. Vyrk fokuserer stort på miljøvennlig trevirke og å drive «grønt». I 2019 omsatte Vyrk for 50 millioner i Valdres og for 25 millioner i Trysil, men framtidsutsiktene tyder på at Trysil-bedriften blir minst like stor.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS