Tina Sletbak-Akerø er spesielt interessert i innovasjon og omstilling inn mot det grønne skiftet.

Fra NRK til Treindustrien

Tina Sletbak-Akerø (37) er ansatt som fagsjef / næringspolitisk rådgiver i Treindustrien.

Publisert

Tina Sletbak-Akerø kommer fra stilling som journalist i NRK der hun har jobbet de siste 14 årene, nå sist i dokumentar- og samfunnsavdelingen. Hun har erfaring som reporter, vaktsjef, regissør og programleder, og har jobbet med et bredt spekter av saker.

Hun har en Bachelor i Broadcasting studies fra University of Leeds, og er i ferd med å fullføre en Executive Master of Management-grad ved Handelshøyskolen BI med vekt på grønn vekst, nyskaping og kommersialisering. Hun er spesielt interessert i innovasjon og omstilling inn mot det grønne skiftet.

Treindustrien er svært fornøyd med å få Tina Sletbak-Akerø med på laget. Hun har en variert bakgrunn og en kompetanse som vil styrke Treindustrien, sier administrerende direktør Heidi Finstad.

Treindustrien, som baserer sin produksjon på fornybare ressurser, er fremtidens industri og må være en del av løsningen for å nå samfunnets klima- og miljømålsettinger. Treindustrien er tilsluttet Byggenæringens Landsforening. Byggenæringen bygger bokstavelig talt fremtidens Norge, og næringen må innrette seg for å nå klima- og miljømålsettingene. – Her vil Sletbak-Akerøs personlige egenskaper og bakgrunn være svært relevante i arbeidet med å utvikle bærekraft og verdiskaping i næringen fremover, sier Finstad.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS