Michael Kristensen (Interwood), Fredrik Johansen (Interwood), Espen Randsted (Fritzøe Engros) og Nils W. Johnsen (Interwood).

Fritzøe Engros AS kjøper Interwood AS

Fritzøe Engros AS kjøper alle aksjene i Interwood AS i Drammen, en anerkjent kvalitetsleverandør til det norske markedet for trebearbeidende industri.

Publisert

Med over 90 millioner i omsetning og betydelig spisskompetanse besitter Interwood AS en sterk posisjon i markedet.

– Den beste løsningen

Interwood AS har vært eid av fire partnere, hvorav tre er aktive og vil fortsette sitt daglige arbeid i selskapet.

– Da vi bestemte oss for å finne en ny eier som kunne bidra til å videreutvikle selskapet, er vi glade for at vi kom frem til en god løsning med Fritzøe Engros. Begge er opptatte av kun­ derelasjoner og kvalitet, og vi er overbeviste om at dette er den beste løsningen både for våre kunder og ansatte, forteller deleier og styreformann Nils W. Johnsen i Interwood AS i en pressemelding.

– En god match

Administrerende direktør Espen Randsted i Fritzøe Engros AS er godt fornøyd med avtalen:

– Vi er veldig godt fornøyd med avtalen og de mulighetene som åpner seg på nye områder. Gjennom mange år har Interwood vist at selskapets ansatte har en stor produktkunnskapog at de gjør en meget god jobb for sine kunder. Kombinert med vår indus­triavdeling er dette en god match, og sammen vil vi bli en enda sterkere partner til våre kunder. Det har også vært viktig for oss at tidligere eiere fortsatt vil arbeide i selskapet, sier Randsted.

Interwood vil fortsatt ha lager i Drammen, og fortsetter som eget selskap med Fredrik Johansen som daglig leder.

(pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS