Eivor Vik, Dagligleder og Head of Design i Made, foran en av de nyoppførte Tewo Flex veggene i Kristian August gate 13, sammen med Noora Kherzi, prosjektansvarlig i Mad arkitekter.

Gjenbrukbare systemvegger klare for salg

Termowood og Made AS lanserte et nytt og bærekraftig konsept for gjenbrukbare innervegger i 2019. Etterspørselen har vært stor og nå er systemet offisielt klart for salg.

Termowood og Made lanserte konseptet Tewo Flex under messen Bygg Reis Deg i 2019. De norskproduserte systemveggene har skapt engasjement i inn- og utland og er nå mulig å bestille via Termowood sin hjemmeside.

– Vi opplever at dette er noe som har vært savnet i eiendomsbransjen og mange har ventet på muligheten til å kunne bestille modulene. Det er derfor gledelig at vi nå endelig har fått produktet lansert på vår hjemmeside, sier Henning Thorsen, gründer av Termowood, i en pressemelding.

Veggene kan enkelt justeres både opp og ned i størrelse, samt tilpasses ulike takhøyder, skriver Termowood.

– Konseptet gir kunden en fleksibel kontorinnredning, med mulighet for enkel å de- og re-montering, gjentatte ganger, uten at det går på bekostning av det estetiske eller miljøet, sier Eivor Vik, designer og daglig leder i Made.

Tewo Flex lanseres for salg: Eivor Vik, Daglig leder og Head of Design i Made og Henning Thorsen gründer i Tewo er fornøyd med at TewoFlex endelig kan bestilles på nett.

Designet for demontering

Tewo Flex er utviklet og designet av norske Made AS. Systemveggene er basert på Tewo sitt patenterte byggesystem, med tewo-elementer i isolert massivtre.

– Bærekraftig design handler om mer enn materialvalg. Det handler også om å tilrettelegge for ombruk og et sirkulært livsløp, samt et fokus på det estetiske. Det var viktig for oss å ha dette i mente da vi utviklet produktet. Tewo Flex blir produsert i Norge av norsk gran. Veggene er laget av isolert massivtre, som gir en helt annen estetisk kvalitet enn gipsvegger. Et slikt solid materiale tåler godt å bli de- og remontert uten at det forringer sine estetiske og tekniske kvaliteter, forteller Eivor Vik.

Tewo Flex er et nytt system for fleksible og gjenbrukbare skillevegger, designet for å kunne de- og re-monteres, igjen og igjen.

Utviklet i samarbeide med kunden

Tidligere i år meldte Entra interessen for modulveggene til det omtalte ombruksprosjektet i Kristian August gate 13 i Oslo. Deretter ble veggene videreutviklet, og særlig tilpasset prosjektet sammen med kunde og prosjektteam.

– Vi er i ferd med å endre fokuset i en hel bransje. Derfor er det viktig for oss å få med oss både kunde og brukere allerede i utviklingsfasen. Våre erfaringer med arbeidet i Kristian August gate, har gitt oss svært verdifull læring. Samarbeidet mellom Entra, Mad arkitekter, Scenario interiørarkitekter og leietaker Spaces har gjort det mulig for oss å optimalisere produktet, avslutter Thorsen.

(Pressemelding)

Termowood

Termowood AS er opptatt av å effektivisere byggeprosesser for å håndtere morgensdagens krav i markedet. Tewo byggesystem er basert på isolerte massivtre-elementer som har ført til en ny og unik innovativ løsning for en effektiv og optimal byggemetode. Det modulære byggesystemet er beregnet for alle typer bygninger. Tanken bak alle Termowood sine produkter er det økende fokuset på miljø og energieffektivisering i samfunnet. Selskapet har i flere år arbeidet med å finne løsninger som kan være konkurransedyktig nasjonalt og internasjonalt.

Made AS

Made AS utvikler produkter med tanke på høy kvalitet, tidløs design og et sirkulært livsløp, hvor design for ombruk og demontering er i fokus. Selskapet er etablert med formål om å designe produkter tilpasset en større arkitektonisk sammenheng og produktporteføljen spenner vidt fra bygningselementer, norskproduserte lamper i resirkulert papp og det velkjente sykkelstativet MadBike, opprinnelig designet til Mad-bygget i Barcode, Oslo. Selskapet er et datterselskap av Mad AS.

Powered by Labrador CMS