Foto: Södra Wood
Foto: Södra Wood

Södra lanserer ferdigmalt yttepanel

Opplever økt etterspørsel etter treprodukter som gjør sluttjobben enklere.

Publisert Sist oppdatert

Panelet lanseres i høst, og er utviklet i samarbeid med malingsleverandøren Sherwin Williams, skriver Södra i en pressemelding.

– Normalt maler man siste strøk over spiker- og skruehull, men vårt nye system ECO365 gjør det mulig å montere fasadepanel uten å spikre eller skru i trebordene. Dette betyr at panelet kan males helt klart før montering. Panelet er av høy kvalitet fordi det er malt innendørs under optimale forhold og det gis også en garanti på malingen, sier Lars Broström i Södra Woods prosjektavdeling.

Fra før av tilbyr Södra ytterpanel som er grunnet og påført ett strøk maling.

– Håndverkere og sluttkunder ønsker stadig mer raffinerte produkter, som letter arbeidet og sparer tid. Den økte etterspørselen handler også om en større bevissthet om langsiktig bærekraft, i tillegg til tre tiltaler rent estetisk. For å imøtekomme dette behovet har vi intensivert investeringen vår i malte utvendige paneler og vil i høst utvide tilbudet med forhåndsmalte paneler i fem forskjellige varianter, sier Lars Broström.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
Last ned bladet elektronisk

Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om