Selve konferansen fant sted på Farris Bad i Larvik,men på dag en fikk alle deltagere på konferansen en rundtur i det prisbelønte Multikomfort-huset arrangørene har satt opp i Larvik. Det var dette huset som vant Wan Awards (WAN Sustainable Buildings) i 2015.
Selve konferansen fant sted på Farris Bad i Larvik,men på dag en fikk alle deltagere på konferansen en rundtur i det prisbelønte Multikomfort-huset arrangørene har satt opp i Larvik. Det var dette huset som vant Wan Awards (WAN Sustainable Buildings) i 2015.

Stor interesse for multikomfort

Stort engasjement under årets Multikomfort-konferanse i Larvik.

Publisert

Miljøvennlige og komfortable løsninger det er mulig å realisere nå var tema da Optimera AS og Brødrene Dahl AS arrangerte årets Multikomfort-konferanse i Larvik for en uke siden.

Mer attraktiv som miljøvennlig

Optimera skriver i en pressemelding at det var mange som også i år hadde satt av to dager for å lære mer om hvordan man bygger energieffektive hus med god komfort.

‒ Ved å fokusere på miljøvennlige og komfortable løsninger kan du som entreprenør og byggmester bli mer attraktiv som samarbeidspartner og øke din lønnsomhet. Derfor er dette et viktig fora for deling av kunnskap og informasjon forteller teknisk sjef i Optimera Byggsystemer Christoffer Clementz i meldingen.

Enkelt å imøtekomme krav

Selve konferansen fant sted på Farris Bad i Larvik,men på dag en fikk alle deltagere på konferansen en rundtur i det prisbelønte Multikomfort-huset arrangørene har satt opp i Larvik. Det var dette huset som vant Wan Awards (WAN Sustainable Buildings) i 2015. Her kunne deltagerne se de moderne løsningene i bruk, og dele erfaringer med andre fagfolk. Mange benyttet også anledningen til å ta noen av løsningene til nærmere ettersyn i kompetansesenteret som er satt opp i tilknytning til huset.

– Vi ønsker at det skal være enkelt for våre samarbeidspartnere å imøtekomme gjeldende og fremtidige byggekrav, samtidig som man legger til rette for økt lønnsomhet og effektive byggeprosjekter, sier Stene Bergsløkken som er direktør for Optimera Byggsystemer.

Sluttbrukerne ønsker multikomfort

Multikomfort bygger på noen definerte grunnverdier og også i år var det hentet inn foredragsholdere som snakket om forvaltningen av disse i praksis. Bård Eker startet dag to med et foredrag om god design og hvilken betydning det har for bedrifter og folks liv. Paneldebatten rundt fremtidens energieffektive boliger skapte også godt engasjement i salen, rapporterer Optimera. I forkant av konferansen og i pausene mellom foredragene var det satt opp en minimesse der utvalgte leverandører kunne møte sine kunder og snakke om deres løsninger og produkter.

‒ Vi er opptatt av man skal bygge effektivt og miljøvennlig. Gjennom denne typen samlinger står håndverkerne bedre rustet til å foreslå løsninger med godt design, høy komfort og positivt miljøbidrag. Vi vet at sluttbrukerne ønsker seg disse løsningene når de får dem presentert og en håndverker med denne kunnskapen vil fremstå som attraktiv i markedet, sier Clementz.

‒ Arrangementet skaper stort engasjement og det er gøy at vi kan skape en samlingsplass som bidrar til å utdanne byggmestere og entreprenører. I løpet av vinteren vil vi også komme med kurs der man kan lære mer om multikomfort, avslutter Bergsløkken.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 152 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 7 milliarder kroner i omsetning.

Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene, Byggi, Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193.000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Powered by Labrador CMS