Mjøstre AS har en sterk posisjon som takstolprodusent i sitt markedsområde og anlegget har produsert takstoler siden 1960 årene. (Foto: Optimera)
Mjøstre AS har en sterk posisjon som takstolprodusent i sitt markedsområde og anlegget har produsert takstoler siden 1960 årene. (Foto: Optimera)

Mjøstre blir Optimera

Mjøstre AS blir Optimera Byggsystemer avd. Ilseng.

Publisert

Optimera tok over Mjøstre AS på Ilseng i februar 2016, og 1. juli 2017 fusjonerer Mjøstre AS med Optimera Byggsystemer AS. Fusjonen er et viktig bidrag for å understøtte Optimeras posisjon som totalleverandør til både nybygg- og rehabiliteringsmarkedet, skriver selskapet i en pressemelding. Kundene får nå tilgang til et større varesortiment innenfor takstoler, elementer, konstruksjonspakker og I-bjelkelag.

– Vi har i inneværende år begynt å se effekten ved oppkjøpet av Mjøstre. Vi har stor ordrepågang i Optimera Byggsystemer og det at vi nå har flere fabrikker gjør at vi lettere kan plassere ordrene der vi har ledig kapasitet, sier Kjetil Hustad, salgssjef i Optimera Byggsystemer.

Mjøstre AS har en sterk posisjon som takstolprodusent i sitt markedsområde og anlegget har produsert takstoler siden 1960-årene. Alt av bestillinger og fakturering vil nå gå sentralt, og kundene får ett og samme kontaktpunkt.

– I tillegg styrker vi den tekniske staben med en ny konstruktør, sier Hustad.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

(Kilde: Optimera)

Powered by Labrador CMS