Ståle Sagstuen, påtroppende direktør i Optimera Byggsystemer.

Ny leder for storsatsing i Optimera

Optimera Byggsystemer, divisjonen i Optimera som prosjekterer, utvikler og produserer prefabrikkerte byggeløsninger, har ansatt Ståle Sagstuen for å lede satsingen fremover.

– Bransjen har virkelig fått opp øynene for prefabrikasjon, og det vil være stor utvikling og vekst i årene som kommer, sier Sagstuen i en pressemelding.

Siden 2007 har Optimera Byggsystemer satset på prefabrikasjon, og har i dag seks fabrikker som effektivt dekker markedet fra Trondheim og sørover. I starten av mars åpnet virksomheten landets mest bærekraftige fabrikk for prefabrikasjon på rundt 9000 kvadratmeter på Hamar, og Optimera har med dette doblet sin produksjonskapasitet på få år.

Erfaring fra Moelven og Natre Vinduer

Ståle Sagstuen tiltrer stillingen 1. september. Sagstuen er 41 år, utdannet byggingeniør og bosatt i Brumunddal. Han har erfaring som prosjektleder og daglig leder for totalentreprenøren Syljuåsen AS, prosjektsjef for Moelven Byggmodul AS og kommer sist fra stillingen som fabrikksjef og produksjonsdirektør for Natre Vinduer AS.

– Både erfaringen fra entreprenørbransjen og industriell produksjon vil bli nyttig i min nye hverdag. Den offensive satsingen, sammen med en kompetent organisasjon gjør jobben meget spennende, sier Sagstuen.

Tilnærmet full produksjon

– Optimera Byggsystemer er markedsleder innenfor produksjon av elementer, takstoler og precut, og har i dag et solid renommé i markedet. Våre skreddersydde løsninger sikrer rasjonell fremdrift, rask montering og tette bygg, enklere logistikk på byggeplass og redusert avfallsmengde – kort sagt bedret totallønnsomhet, sier Endre Fløystad, konstituert administrerende direktør i Optimera.

– Vi har per i dag tilnærmet full produksjon ved alle våre anlegg, og ser også en stadig økende etterspørsel etter byggteknisk prosjektering, samt energi- og mengdeberegning. Vi er glade for å få Ståle med på laget, for å fronte vår satsing fremover, fortsetter Fløystad.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS