aandstad_endelig.jpg

Ny Moelven-leder

Lars Brede Aandstad blir ny direktør i Moelven Byggmodul AS når Hans Erik Stadshaug trekker seg tilbake for å nyte pensjonisttilværelsen.

Publisert

Lars Brede Aandstad

Lars Brede Aandstad er ikke eldre enn 34 år, men har solid ledererfaring fra Moelven-systemet etter å ha vært daglig leder for Moelven Soknabruket AS. Han kommer opprinnelig fra Solør i Hedmark og er bosatt på Hønefoss.

Aanstad, som er ydmyk over utfordringene som venter i Moelven Byggmodul, tiltrer ved årsskiftet.

– Moelven Byggmodul er for meg et meget interessant selskap på mange måter, og jeg ser fram til å begynne. Årene ved Moelven Soknabruket har vært veldig interessante, men etter en tid innen tremekanisk industri var det passende å søke nye utfordringer, sier han.

Den nytilsatte direktøren har mastergrad i økonomi fra Universitetet for miljø- og biovitenskap. Deler av denne utdannelsen tok han i Australia og San Francisco.

Lars Brede Aandstad startet sin Moelven-karriere som prosessjef ved Moelven Østerdalsbruket i 2003. I 2006 ble han tilsatt som daglig leder for Moelven Soknabruket.

– Vi lette etter en leder som er både kommunikativ og lyttende blant gode søkere fra både Norge og Sverige. Lars Brede matchet denne profilen, sier divisjonsdirektør i Moelven Byggsystemer og styreleder i Moelven Byggmodul, Lars Atterfors.

Powered by Labrador CMS