Liv Signe Navarsete_2

Roser engasjementet

Kommunalminister Liv Signe Navarsete er svært fornøyd med at byggenæringen er kommet godt i gang med både bygging av passivhus og utbedring av eldre bygg til et tilsvarende nivå, i stedet for å vente på forbedrede tiltakspakker fra staten.

Publisert

Liv Signe Navarsete

– Det lover godt for fremtiden. En næring som gjerne vil medvirke til å nå viktige samfunnsmål, er i seg selv en viktig ressurs, og borger for at vi vil nå målene.

Det skriver kommunalminister Liv Signe Navarsete i en pressemelding, etter at administrerende direktør Ketil Lyng i Byggenæringens Landsforening utfordret statsråden til å si hva hun akter å gjøre for å redusere energibruken i eksisterende byggemasse.

– Kanskje bør vi starte med å stille krav til energieffektivisering i forbindelse med større rehabilitering av offentlige bygg, og deretter fortsette med private boliger. Vi må se nøye på hvor langt vi kan gå i å stille krav til de tekniske forutsetningene når det gjelder rehabilitering, skriver Navarsete.

Ler svaret fra kommunalministeren i sin helhet på hjemmesiden til Byggenæringens Landsforening her: http://www.bnl.no/article.php?articleID=1373&categoryID=6

"
Powered by Labrador CMS