Jotun2.JPG

Satser mot treindustrien

Jotun satser nå mer på industriprodukter enn de noen gang har gjort gjennom sin snart 100 år lange historie.

Publisert

Per Morten Aarvold, Camilla Hem Holdhus og Sigve Fjelde ved Jotun i Sandefjord. (Foto: Even Rise)

– Vi jobber seriøst for stadig å øke markedsandelene våre når det gjelder produkter til industriell overflatebehandling av tre.

Det sier business manager innen industri hos Jotun, Camilla Hem Holdhus i siste utgave av Treindustrien.

– Når Jotun bestemmer seg for å satse i et marked, er målet alltid å bli best. Vi har store ambisjoner. Jotun skal alltid være best i test, sier reseptansvarlig Sigve Fjelde for Jotuns industriprodukter.

Målet til Jotun er å kunne tilby tilsvarende produkter til industriell overflatebehandling som de har til konvensjonell behandling.

– Vi har Nord-Europas største private laboratorium. Her jobber nærmere 200 personer som hver og en sitter på enorm kompetanse. Jotuns satsning på laboratoriet i Sandefjord sier alt om hvor mye vekt vi legger på produktutvikling for å oppnå optimale resultater til det beste for kundene, sier key account manager Per Morten Aarvold.

– Kvaliteten på industriell overflatebehandling har vært variabel, men bedriftene har tatt problemet på alvor og blitt langt bedre enn de var. I de kontrollerte formene som overflatebehandling skjer i dag, er det ingen tvil om at strøkene blir jevne når de påføres industrielt. Jeg tror sluttbrukeren er i ferd med å forstå hvor viktig det er at trevirket ikke utsettes for sol og fuktighet før det grunnes. Og det er også avgjørende å lære dem at nyskåret virke er det beste grunnlaget for at overflatebehandlingen skal bli perfekt, legger han til.

I den nyeste papirutgaven av Treindustrien, med spesielt fokus på overflatebehandling, kan du lese mer om både Jotuns satsning på industrielle produkter og andre nyheter fra bransjen.

Powered by Labrador CMS