Det Gyldne sagblad til Fredrikstad

Gilje Door AS er tildelt "Det gyldne sagblad" etter at NTL kåret dem til Årets bedrift 2010. Og årsakene til at dørprodusenten gikk til topps, er ifølge juryen mange…

Publisert

Norske Trevarefabrikkers Landsforbund (NTL) deler hvert år ut "Det gyldne sagblad" til Årets bedrift. I fjor var det kjøkkenprodusenten Hamran som gikk av med seieren.

Her er begrunnelsen, gjengitt fra NTLs hjemmesider, for at Gilje Door AS gjorde seg fortjent til utmerkelsen denne gang:

– Bedriften har de siste årene jobbet målbevisst for å være i fremste rekke innen ytterdørsproduksjon i Norge. Dette har medført omfattende automatiseringer, og de har tatt i bruk avansert teknologi for å nå sine ambisiøse mål, og oppnådd gode resultater. Overflatebehandlingen skjer gjennom en avansert helautomatisk robotisert produksjonslinje, skriver NTL.

Videre roser NTL Gilje Door for å ha utviklet sine ansatte fra å være trevaresnekkere til å bli eksperter innen automatisering.

– De benytter en kompakt laminert plate i forint på dørene som er helt vannbestandig. Ingen andre her i landet gjør dette. Det er nå slutt på reklamasjoner på grunn av fuktighet. Gilje Door AS er den eneste norske dørprodusenten som har eksport i dag. Den ligger på cirka 25 prosent, skriver NTL på sin hjemmeside.

"
Powered by Labrador CMS