trekonstruksjon_ill.jpg

Seminar om trekonstruksjoner

6. juni er det Workshop med trekonstruksjoner på NTNU i Trondheim. Her blir det en rekke 20-minuttersforedrag, og arrangementet er åpent for alle.

Publisert

Seminaret er åpent for alle interesserte og deltagelsen er gratis. Tilstelningen er ment som en uformell møteplass for utveksling av informasjon og diskusjon.

Her blir det en rekke 20-minuttersforedrag, med følgende temaer:

Trebasert Innovasjonsprogram Tre i store konstruksjoner, noen arkitektoniske utfordringer Fire safety in timber buildings – Technical guidelines for Europe. Buildings concepts for wooden buildings Høyere byhus i tre Momentbærende forbindelser 100-meters bruen i tre uten vindfagverk Research and building in wood in China Uløste utfordringer for trekonstruksjoner Reliability of timber structures Praktiske problemstillinger – Egenes massivtrebygg 3-ledds buebro etter EN 1995-1-1 og HB185 Fukt og fuktspenninger i limtre Eurocode 5 prosjektet Shear Properties of Nordic Glulam CEL40c" Numeriske studier av trykk normalt på fiber Hull og forsterkning rundt hull i bjelker. Numerisk simulering og forsøk. Passivhus Fukt i stendere Fukt i passivhus smartTES renovering med prefabrikerte treelementer og systemer Damping of vibration in wooden structuresModerne trebjelkelag

Påmeldingsfrist er 4. juni.

Les mer om program og påmelding her

"
Powered by Labrador CMS