moelven_bru

Moelven skal levere åtte nye bruer

Etter sommerferien fikk Moelven Limtre AS ordre på å levere fire nye limtrebruer. Nå har også selskapet fått ordre på fire bruer til.

Publisert

Åsta bru på riksveg 3 i Østerdal skal være ferdig bearbeidet med montasjestart i slutten av november. Illustrasjon: Statens Veivesen.

Til sammen dreier det seg altså om ordrer på åtte bruer for limtreprodusenten i Moelv. Dette utgjør rundt 1200 m3 limtre som skal bearbeides til trebruer over ulike vegstrekninger på Østlandet og Sør-Trøndelag. Bruene skal i følge direktør Åge Holmestad i Moelven Limtre AS produseres fra nå og fram til 1. mai 2014.

- Det betyr fullt kjør i våre produksjonslokaler denne vinteren. Dette mye penger for bedriften i en periode av året som pleier å være ganske rolig. Vi skal levere og montere trebroer for over 60 millioner kroner fram til ferien. Tradisjonelt er det ikke fett i limtrebransjen de fire første månedene i året. Men om det er et år vi skal komme ut med plussresultat i første kvartal, så er det i 2014, sier Holmestad i en pressemelding.

Sammen med andre ordrer Holmestad vet om, betyr dette at utsiktene for full aktivitet gjennom vinteren på alle steder i bedriften er lysere enn de har vært på mange år.

Følgende bruer skal lages innen sommerferien 2014:

Åsta bru på riksveg 3 Ferdig bearbeidet med montasjestart i slutten av november.

Bru Storhovearmen på LillehammerFerdig bearbeidet og skal monteres i uke 43

Åset bru på riksveg 3Produseres og monteres før 1 april 2014

Kroksrud bru på SoknaProduseres og monteres før 15. februar 2014

Gulliveien bru på SoknaProduseres og monteres før 1. april 2014.

Moumbekken bru på riksveg 111Produseres og monteres før 1. mai 2014

Kåsa bru på OppdalProduseres og monteres før ferien 2014

Håmårstad bru på HarpefossProduseres og monteres før ferien 2014

Powered by Labrador CMS