Snorre Fridén Furberg tiltrer stillingen 15. oktober 2016. (Foto: Allskog SA / Bi Basmo)

Snorre Fridén Furberg ny direktør i Allskog

Styret i Allskog SA har tilsatt Snorre Fridén Furberg som ny administrerende direktør.

Publisert

– Vi er svært fornøyd med ansettelsen av Furberg, og tror hans erfaring og bakgrunn vil bidra til å utvikle Allskog både organisatorisk og resultatmessig, sier styreleder Eilif Due i en pressemelding.

Snorre Fridén Furberg har tidligere vært administrerende direktør i Nettbuss Midt Norge AS og Trondheim Energi Nett AS. Han har dermed tung toppledererfaring innen både transport- og energisektoren, i tillegg til flere år i internasjonal oljeindustri.

– Det blir svært spennende å tre inn i en bransje som allerede i flere hundre år har betydd enormt mye for landet, og som så avgjort har en plass i fremtida, sier Furberg.

– Skog er bærekraftig, fornybart, ekstremt anvendbart, og med ytterligere forskning og utvikling, gir det nye muligheter utover det vi har fantasi til å se i dag. Kort og godt helt genialt! Jeg gleder meg enormt til å starte på oppgaven og ikke minst til å treffe alle dyktige medarbeiderne. Derav er jeg ydmykt takknemlig for å ha blitt vist denne tilliten og fått denne muligheten, sier Furberg.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS