Illustrasjon: HUS arkitekter

Skal bygge landets største bygg i massivtre

Betonmast skal bygge nye Romsdal Videregående skole for Møre og Romsdal fylkeskommune. Bygget blir et prestisjebygg i massivtre på hele 12.700 kvadratmeter.

Publisert

Bygget blir det hittil største oppført i massivtre i Norge. Betonmast skriver følgende om prosjektet på sine nettisder:

Betonmast ser det som gledelig å være med på å utvikle bruken av massivtre i Norge. Vi ønsker også å bidra til økt etterspørsel og dermed stimulere til økt produksjon av massivtre også her i landet. Materialet gir godt inneklima og høy opplevd kvalitet hos brukerne. I tillegg gir byggemåten svært lavt miljøbelastning, noe som bidrar positivt til klimagassregnskapet for prosjektet.

Betonmast Røsand gleder seg over å kunne bidra til et så flott bygg i sin region. Dette blir en flott skole med mange kvaliteter for de opptil 950 elevene og lærerne på skolen. Det blir skole i drift under byggingen av de nye byggene, noe som forutsetter et godt samarbeid med skolen i byggeperioden.

Byggestart er satt til februar 2016 og planlagt overlevering er i desember 2017. Kontrakten er en totalentreprise, og har en verdi på ca 250 MNOK ekskl. mva.

Les mer om prosjektet:

- betonmast.no

- NRK: Massivt løft i massivtre

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS