Birger Aspaas, administrerende direktør i i Nordbohus, og Jomar Sagmo, daglig leder i Overhalla Hus. (Foto: Kjerstin Opdahl, Overhalla Hus Proff)

Nordbohus og Overhalla Hus proff inngår samarbeidsavtale

Skal samarbeide om konseptutvikling og leveranse av byggesett og elementer.

Publisert

Overhalla Hus proff og Nordbohus har inngått en langsiktig samarbeidsavtale i form av en femårs avtale. Avtalen omfatter et samarbeid innen konseptutvikling, samt leveranse av byggesett og elementer, skriver de i en pressemelding.

– Dette er en samarbeidsavtale som vi har jobbet med en god stund og som er helt i tråd med våre strategier, sier daglig leder i Overhalla Hus, Jomar Sagmo. – Vi foretok en stor utbygging og investering i vår elementfabrikk for to år siden, nettopp med tanke på å kunne levere elementer til det markedet vi nå ser vokser i ekspressfart.

Nordbohus er en av Norges største boligprodusenter og har en god stund vært på utkikk etter en ekstra samarbeidspartner. -For oss er det viktig at vi finner en samarbeidspartner som leverer god kvalitet og som vi kan utvikle gode rasjonelle boligkonsepter sammen med, sier adm. dir i Nordbohus Birger Aspaas.

Samarbeidet skal møte Nordbohus sitt behov for økt elementproduksjon av leilighetsbygg og flermannsboliger. Mange av Nordbohus sine forhandlere har utviklet seg innen eiendomsutvikling i tillegg til den tradisjonelle eneboligbyggingen. Overhalla Hus er en erfaren produsent av elementer i tre til ulike typer bygg.

– Sammen med Overhalla Hus Proff kan vi nå bli enda bedre på å utvikle konsepter som er spesielt tilpasset den industrielle produksjonen og finne felles løsninger for å kunne levere kvalitetsbygg til konkurransedyktige priser, avslutter Birger Aspaas i Nordbohus.

Video fra avtaleinngåelsen:

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS