Bjørn Melby, Trond Hamran og Trygve Støland, fra hhv Melby Snekkerverksted, Hamran Snekkerverksted og Jømna Brug gleder seg til å ta fatt på samarbeidet i hovedstaden.

Inntar hovedstaden med tre

Tre trevarebedrifter fra hver sin bygd har åpnet dørene til Made By Wood i Oslo.

Publisert

(Fra Treindustrien 1/2017): Hamran Snekkerverksted, Melby Snekkerverksted og Jømna Brug sin nye fellesarena på Skøyen skal være både et kreativt studio, et verksted, og en møteplass hvor de tre bedriftene skal utvikle nye produkter i samarbeid med kundene.

– Dette skal ikke være et sted hvor vi viser frem så mye av det vi har laget tidligere, men heller en arena hvor vi diskuterer med kundene våre – både gamle og nye – behovene deres og hva vi skal lage i tida som kommer. Vi har mange felles kunder fra før, og her kan vi bruke tid på å bli bedre kjent og knytte nye kontakter, sier Trygve Støland, daglig leder i Jømna Brug.

Du kan lese hele reportasjen vår fra Made By Wood på sidene 12-15 i Treindustrien 1/2017

Last ned enkeltsider eller hele bladet her.

    Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

    Vil du bli bedre kjent med bladet?
    - Last ned bladet elektronisk
    - Eller bestill abonnement

    Her får du et innblikk i hva vi skriver om

    Powered by Labrador CMS