Karen Ristebråten har lang fartstid i IT-bransjen, med erfaring fra blant annet Relacom og Atea. (Foto: Hunton)
Karen Ristebråten har lang fartstid i IT-bransjen, med erfaring fra blant annet Relacom og Atea. (Foto: Hunton)

Karen Ristebråten ny IT-sjef i Hunton

Huntons nye IT-sjef ser fram til det videre arbeidet med å utvikle virksomheten for en digital framtid.

Publisert

Ristebråten har utdannelse i markedsføring og videreutdannelse i ledelse, med særlig stor interesse for endringsledelse og organisasjonskultur.

– IT har blitt forretningskritisk. Den som leder IT-prosjektene må derfor forstå forretning, og ha kunnskap om både HR og endringsprosjekter i organisasjoner. Med sin solide kompetanse og erfaring stiller Ristebråten sterkt, sier Sven Østgulen, økonomi- og IT-direktør i Hunton, i en pressemelding.

– En digital kultur oppnås kun i fellesskap

Som IT-leder anno 2019 er det nødvendig å løfte blikket fra de tradisjonelle IT-oppgavene og ta det digitale skiftet innover seg, mener Ristebråten.

– Hvilke behov som finnes, hvordan vi skal nå de strategiske forretningsmålene og hvilken teknologi vi bør bruke i dette arbeidet, er for meg vesentlige spørsmål. Videre vil en digital kultur kun oppnås i fellesskap.

Imponert over kompetansen

Med digitale og teknologiske verktøy vil Ristebråten legge til rette for at de ansatte kan tilføre best mulig verdi i sin arbeidshverdag. Hun er allerede i gang med ulike prosjekter, både innen drift, ERP-system og digital samhandling.

– Jeg er veldig imponert over kompetansen som finnes i Hunton. Med mange dyktige hoder skal vi fremover jobbe enda bedre med å utnytte ressursene våre, sier IT-sjefen, som startet sin nye jobb på Huntons hovedkontor på Gjøvik 1. oktober.

– Ristebråten vil tilføre spennende og fremtidsrettede perspektiver, og i et samarbeid på tvers av virksomheten vil hun være en viktig bidragsyter for Huntons konkurransedyktighet i tiden som kommer. Vi er svært glade for å ha henne på plass, avslutter administrerende direktør Arne Jebsen.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS