Ny økonomidirektør i Hunton

Hunton har ansatt Sven Østgulen (47) som ny økonomidirektør.

Publisert

Sven Østgulen har vært partner og seniorkonsulent i Consorti AS i mange år, hvor han har vært innleid finansdirektør/økonomidirektør i en rekke selskaper (NRC Rail Group, Mustad, Boots, Pepsico, mm).

Sven Østgulen starter i Hunton 1. februar

Østgulen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole, og bor på Gjøvik. Han starter i Hunton 1. februar.

Nåværende økonomidirektør Arnfinn Stenrsud, som har arbeidet i Hunton i hele 50 år, går inn i en nyopprettet stilling innenfor økonomi. Han vil trappe ned til 80% fra samme tidspunkt.

Sven Østgulen vil tilføre Hunton solid og variert kompetanse innenfor finans og økonomi, og vil bli en viktig bidragsyter for å videreutvikle selskapet i tråd med vår vekststrategi. Jeg er veldig glad for at Arnfinn ønsker å fortsette i en tid til hos oss, slik at vi sikrer kontinuitet og kompetanseoverføring, sier administrerende direktør Arne Jebsen.

(pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om


Hunton

Hunton ble stiftet i 1889, og er en av Europas ledende produsenter av trefiberbaserte produkter til bygg- og anleggsbransjen.

Primærmarkedet er Norden, og over 30 prosent av totalproduksjonen eksporteres.

Hunton har i dag 130 ansatte i tre land med produksjon på Gjøvik og i Olsfors i Sverige, samt salgsavdelinger i Asker, Malmø og Turku.

(www.hunton.no)

Powered by Labrador CMS