Thorsrud starter i jobben som markedsdirektør i Moelven Timber 1. april. Foto: Privat

Lars Thorsrud ny markedsdirektør i divisjon Timber i Moelven

Lars Thorsrud (44) er tilsatt som ny markedsdirektør i divisjon Timber i Moelven Industrier ASA. Han kommer fra stillingen som marketing manager i Norske Skog Saugbrugs AS.

Publisert

Stillingen i Norske Skog innebærer blant annet ansvar for produktutvikling og markedsaktiviteter i tillegg til optimalisering av lønnsomhet innenfor eksisterende kunder og produkter. Tidligere har han blant annet jobbet i Norske Skog Follum med ansvar for teknisk salg og marketing. Han har vært salgs- og markedssjef for Skipnes Labels and Flexibles og produksjonssjef i Eniro Norge AS. Thorsrud er utdannet innen Printing Management fra London og Stuttgart.

Ole Helge Aalstad, divisjonssjef i Timber er godt fornøyd:

- Thorsrud har bred erfaring innen produksjons- og salgsledelse nasjonalt og internasjonalt med et sterkt kommersielt fokus. Jeg ser fram til samarbeidet, sier Aalstad.

Thorsrud starter i jobben 1. april. Arthur Selvig, som innehar stillingen i dag, vil fortsette i jobben fram til Thorsrud starter og står til disposisjon fram til 30. juni i år.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS