Her ønsker f.v. Trond Bjarne Oseth, KAM i OptimeraHandel, daglig leder Odd Blomlie i Storefoss sag AS velkommen inn i Montér kjeden.

Storefoss sag AS i Valdres blir Montér Storefoss

Trelasthandleren Storefoss sag AS på Heggenes i Valdres har valgt å bli medlem av byggevarekjeden Montér fra 1. januar 2017.

Publisert

– Storefoss sag AS er kjent for sin gode kompetanse på trelast og gulv, og deres grunntanke om å skape gode og langsiktige kundeforhold har skapt en lojal kundeskare blant lokale byggmestre og entreprenører. I tillegg er de veldig hyggelige folk, sier Trond Bjarne Oseth hos Optimera i en pressemelding.

Daglig leder Odd Blomlie forteller om store ambisjoner for byggevarehandleren i Valdres. Bredere vareutvalg, positiv utvikling området og økning i antall ansatte skal bidra til å løfte omsetningen. Selskapet rundet 19 millioner kroner i omsetning i 2015.

Bredere vareutvalg

Montér-kjeden blir en vesentlig brikke for å nå vekstambisjonen til selskapet. Kjeden vil bistå med utformingen av den nye butikken som nå bygges. For i løpet av våren 2017 vil et nybygg på 594 m2 romme både butikk, varemottak og kontor. I tillegg vil muligheten for hems over deler av lokalet kunne skape ytterligere salgsarealer.

Fra tidligere har de på Storefoss både et stort trelastlager på 930 m2, et kaldtlager på 450 m2 og en plasthall som rommer 300 m2. Flere lokale byggmestre, hyttebyggere og forbrukere har etterlyst et utvidet vareutvalg og det blir det plass til nå.

Hyttefolket er viktige

– Vi håper at hyttefolket på Beitostølen som kjenner til Montér i Østlandsområdet svinger innom oss når de skal få utført noen utbedringer på hyttene sine fremover, sier Odd Blomlie.

Hyttemarkedet spesielt på Beitostølen har vært den viktigste bærebjelken for Storefoss sag. Øystre Slidre kommune har planer om å legge til rette med ytterligere infrastruktur, vann og kloakk til nye potensielle hyttefelter.

– Nå legges det etterhvert vann og kloakk til de fantastiske områdene rundt Yddin. Stadig flere oppdager hvor bra det er å bo i Øystre Slidre. Prognosene tilsier at innbyggertallet skal øke, og at vi er en vekst-kommune de neste 20 årene. Da trenger vi flere boliger, sier Blomlie.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS