Hunton trefiberisolasjon. (Foto: Hunton)|
Hunton trefiberisolasjon. (Foto: Hunton)|

Hunton kjøper Dansk Træfiberisolering

– Oppkjøpet gir oss et enda sterkere fotfeste i det danske isolasjonsmarkedet, sier Arne Jebsen, administrerende direktør i Hunton.

Publisert

Dansk Træfiberisolering (DTI) er en etablert leverandør av trefiberisolasjon i et dansk marked i kraftig vekst, og oppkjøpet er en del av vekststrategien til Hunton, skriver selskapet i en pressemelding. Hunton eier fra før 80% av Norsk Trefiberisolering, og besluttet i juni å bygge en fabrikk for produksjon av trefiberisolasjon på Gjøvik.

– Oppkjøpet av TDI vil gi oss et godt grunnlag for å vokse videre i Danmark. Vårt fokus er hele tiden å videreutvikle produkter og løsninger til fremtidens bygg, som spiller på lag med naturen og setter et minimalt fotavtrykk. Oppkjøpet er et naturlig skritt for å bli ledende innenfor bærekraftige og solide byggløsninger, sier Arne Jebsen i en pressemelding.

Daglig leder i DTI, Bjørn Henriksen, ser på oppkjøpet som en stor mulighet:

– Jeg er svært glad for denne muligheten. Med Huntons kompetanse, lange erfaring og sterke posisjon blant byggmestere og arkitekter har vi en stor mulighet til å vokse videre, sier Henriksen.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Dansk Træfiberisolering ble etablert på Bryrup på Jylland i 1998 og tilbyr innblåst trefiberisolasjon i alle typer bygg og boliger i Danmark, samt rådgivning innen bruk av trefiberbaserte byggematerialer. DTI har en omsetning på DKK ca 5mill, og har 3 ansatte.

Hunton er Norges ledende produsent av trefiberbaserte byggematerialer.

Powered by Labrador CMS