Thomas Beck i Beck Holding AS etablerer PreKon AS, et nytt selskap for produksjon av konstruksjonspakker. (Foto: PreKon)

Starter ny precut-produksjon i Larvik

Økende etterspørsel etter konstruksjonspakker gjør at Beck Holding AS, som blant annet eier Carlsen Fritzøe Handel AS, etablerer et nytt selskap for å produsere precut.

Publisert
Sven Rudi Hansen er nyansatt salgs- og markedssjef for byggsystemer i Carlsen Fritzøe Handel AS. (Foto: PreKon)

Carlsen Fritzøe Handel (CF) har ansatt Sven Rudi Hansen som ny salgs- og markedssjef for byggsystemer. Han vil få ansvaret for selve oppstarten av fabrikken, opplyser Beck Holding i en pressemelding.

– PreKon AS blir et gunstig og strategisk supplement for andre virksomheter eiet av Beck Holding. Fra før av ligger elementfabrikken 1-2-Tre AS på Revetal under denne paraplyen, sier Thomas Beck, majoritetseier i Beck Holding.

Økende etterspørsel

Beck forteller at de har registrert en økende etterspørsel etter konstruksjonspakker, hvor man får levert sperrer, vegger og bjelkelag ferdig produsert som precut. Dette har gjort seg særlig gjeldene når det gjelder nye hustyper med flate tak, store vindusfelt og krevende bæresystemer.

– Proffkundene til CF vil ved bestilling av konstruksjonspakker få et ferdig prosjektert byggesystem for bærende konstruksjoner, forklarer Thomas Beck.

7-8 årsverk

I det nye fabrikklokalet ved Larvik skal det installeres nytt topp moderne produksjonsutstyr, og PreKon AS regner med å kunne starte produksjonen i mai-juni. Staben vil være på 7-8 årsverk.

– Vi vil omgående gå i gang med søkeprosessen etter daglig leder, ingeniører og produksjonsarbeidere til det nye selskapet, sier Beck.

Bedre leverandør

– For proffkundene til CF vil den nye fabrikken gjøre oss til en bedre leverandør på både enkle og kompliserte bæresystemer. Vi får et bedre grep i markedet for konstruksjonspakker. Jeg ser frem til et spennende samarbeid mellom virksomhetene i holdingselskapet. PreKon vil passe godt inn i helheten som Beck Holding har interesser i, avslutter Beck.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS